Transport gratuit incepand cu 125 €

SOLUTIA TA PENTRU PROFILE DE ALUMINIU

CONVEIOARE

conveioare

GARDURI SIGURANTA

garduri-siguranta

STATII LUCRU

statii-lucru

USI LIFT

garduri-siguranta

CATALOG PRODUSE

CONVEIOARE

Poti face legatura intre statiile tale de productie rapid si usor. Conveiorul cu banda poate fi adaptat optim la conditii dificile ale spatiului si este potrivit pentru transportul unei game largi de produse – datorita dimensiunilor libere selectabile, alegerea intre diferite tipuri de sisteme de actionare si o varietate larga de optiuni pentru banda, substructura si alte componente ale conveiorului.
  • Solutiile tehnologice ale conveioarelor noastre sunt in conformitate cu standardele actuale (2006/42/EC Directiva pentru utilaje).
  • Optional, toate sistemele de conveioare pot fi prelungite utilizand o substructura din gama noastra de sisteme de profile.
  • Ghidarea laterala a produselor vehiculate poate fi personalizata individual.
  • Ajustarile de dimensiune pot fi atinse prin diferite metode.
  • Usor de convertit sau extins, dar si usor de reutilizat intr-o locatie noua.
  • Nu necesita mentenanta.
conveioar1
conveioar2
conveioar3
conveioar4

GARDURI SIGURANTA

Cu cele 2 sisteme de garduri siguranta din aluminiu, extrem de flexible si usor de asamblat, proiectam si construim in cel mai scurt timp posibil, o solutie eficienta atat constructiv, cat si financiar care sa indeplineasca cerintele dvs. specifice (desigur si cele ale Directivei Europene pentru utilaje).
Datorita sistemului modular cu gama sa larga de elemente de umplere, usi, porti si sisteme de blocare, gardurile noastre de siguranta pot fi adaptate atat vizual, cat si din punct de vedere al sigurantei.

STATII LUCRU

Utilizeaza sistemele noastre bine gandite cu profile din aluminiu de calitate premium si gama larga de accesorii pentru realizarea rapida si eficienta a statiilor de lucru, de asamblare, testare, precum si a liniilor intregi de asamblare. O solutie eficienta atat din punct de vedere a costurilor, cat si a calitatii!
Solutiile noastre se bazeaza pe standardele si regulile pentru ergonomie. Posturi si miscari naturale ale corpului contribuie la imbunatatirea sanatatii, performantei, rezistentei si concentrarii in randul angajatilor tai.

USI LIFT

© 2022 bartrom.ro. Toate drepturile rezervate